Fourth option included

Накратко, тој во 1999 година заедно со Самоил Радински, Иван Тодоровски и Смилен Димитров ја формираат музичката продуцентска куќа, „Balance”, во 2008 година станува дел од „Сектор 909”, во 2009 го отвара локалот „Излет”, a во 2014 година заедно со познатиот македонски диригент, Џијан Емин го формираат „Izlet Music Production”.cropped-4f471a545c36650c9fe4bc1e6e7ea586.jpg

За да не ти снемаат теми на муабет додека нарачуваш џин-тоник или чекаш ред во ВЦ на престојната журка, сега е добар момент да ги слушнеш неверојатните приказни кои Оги ни ги раскажа пред некој ден.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: